Industriële elektriciteitswerken

Ben je op zoek naar een installatiebedrijf gespecialiseerd in industriële elektrotechniek voor nieuwe installatie / uitbreiding / renovatie / herstelling en ombouw van elektrische borden, bordenbouw en elektrische kasten? Of zoek je een elektricien voor de keuring, herstelling en installatie van industriële elektrische installaties? Je kan ook terecht voor industriële LED verlichting. Uiteraard kan je ook terecht voor de installatie, keuring en nazicht van hoogspanningsinstallaties, stroomgroepen, sterkstroominstallaties en industriële bekabeling.

Industriële elektrische installatie

Ventilatie, airco & verwarming

Op zoek naar een partner gespecialiseerd in koeltechnieken en verwarmingstechnieken? Zoek je industriële zonwering, industriële ventilatiesystemen, industriële verwarming of airco voor bedrijven?

Onderhoud, herstelling & nieuwe installatie industriële airconditioning

Bedrijfsautomatisatie, beveiliging & toegangscontrole

Zoek je de installatie / herstelling van toegangscontrole, poortautomatisatie, beveiliging van bedrijven en kantoren. Denk ook aan het onderhoud, keuring, installatie en revisie van industriële domoticasystemen en bedrijfsautomatisatie. Of het plaatsen van industriële databekabeling voor bedrijfsnetwerken en machines.

Groene energie installaties

Ben je op zoek naar de opzet van grote zonnepanelen installaties voor bedrijfsdaken, gemeenten en overheden?